Przyjęcia organizujemy w sali bankietowej Stara Venezia na ul. Taborowej 1b w Dąbiu.
Na życzenie przygotowujemy także cateringi z dostawą pod wskazany adres oraz ustalamy z klientami menu indywidualne.
Zapraszamy do kontaktu:
Catering i rezerwacja sali: 516 599 619
Pakiet 60 zł/ osobę
Powitanie gości lampką wina musującego
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z kury zagrodowej z domowym makaronem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Węgierska zupa gulaszowa
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek 3 rodzaje (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka Grecka
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa
Herbata
Mleko,
Cytryna
Cukier
Alkohole i napoje we własnym zakresie bez dodatkowych opłat
Profesjonalna obsługa przyjęcia na czas wydania ciepłych posiłków
Dekoracja stołów
Pakiet 70 zł/ osobę
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z kury zagrodowej z domowym makaronem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą
Krem z papryki z chili
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Devolay z masłem i koperkiem
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Deser
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą śmietaną
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Patera wiejskich wędlin z dipem chrzanowym
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa
Herbata
Ciasto - 2 rodzaje
Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną lub kompot (serwowany w ilościach 350ml na osobę)
Alkohole i napoje we własnym zakresie bez dodatkowych opłat
Profesjonalna obsługa przyjęcia na czas wydania ciepłych posiłków
Dekoracje stołów
Pakiet 95 zł/ osobę
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z kury zagrodowej z domowym makaronem
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dyni z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą
II ciepłe danie – (jedna z propozycji do wyboru)
Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i serem
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka nadziewany serem gorgonzola lub ementaler
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Devolay z piersi kurczaka z masłem i pietruszką
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Deser (jedna z propozycji do wyboru)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą śmietaną
III danie ciepłe (jedna z propozycji do wyboru, podana w ceramicznych podgrzewaczach)
Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Śledzie marynowane w przyprawach i oleju
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Deska serów różnego rodzaju serwowana z faworkami czosnkowymi
Deska mięs pieczystych (schab nadziewany morelą, pieczona karkówka w ziołach, pieczony boczek z czosnkiem)
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa
Herbata owocowa
Ciasto 2 rodzaje
Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną
Sok lub kompot (serwowany w ilościach 350ml na osobę)
Alkohole i napoje we własnym zakresie bez dodatkowych opłat
Profesjonalna obsługa przyjęcia na czas wydania ciepłych posiłków
Dekoracja stołów