Informacje

Przed złożeniem zamówienia, prosimy o telefoniczne potwierdzenie dostepności terminu. 
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej 2 tygodnie przed planowaną uroczystością.

Wigilia 2019


CATERING ŚWIĄTECZNY

Barszcz czerwony - 10 zł/porcja
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym - 12 zł/porcja
Kompot z suszu - 9 zł/litr
Sos grzybowy - 6 zł/ 100 ml
Uszka z kapustą i grzybami - 20 zł/ 25 sztuk
Pierogi z kapustą i grzybami - 15 zł/10 sztuk
Pierogi ruskie - 12 zł/10 sztuk
Krokiety z kapustą i grzybami - 5 zł/sztuka
Krokiety z kapustą i pieczarkami - 4 zł/sztuka
Karp smażony podany na warzywach - 8 zł/100 gr
Filet z sandacza duszony w śmietanie z porami - 22 zł/200 gr
Ryba po grecku - 30 zł/kg
Śledzie w śmietanie - 6 zł/150 gr
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym - 28 zł/kg
Pasztet drobiowy z żurawiną - 29 zł/kg
Pieczeń ze schabu z suszonymi śliwkami - 38 zł/kg
Kaczka w glazurze miodowej, pieczona w całości - 90 zł/sztuka
Sałatka jarzynowa - 18 zł/kg
Sernik - 55 zł
Tiramisu - 65 zł


Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia. Minimalna kwota zamówienia 100 zł. Składanie zamówień: 724-667-041, staravenezia@gmail.com

____________________________________________________________________________

WIGILIA FIRMOWA 2019

Organizujemy uroczyste wigilie firmowe:
-do 25 osób w lokalu Stara Venezia na ul. Lubinowej 75
-do 40 osób w sali bankietowej Stara Venezia na ul. Taborowej 1b


Pakiet I - 79 zł/osoba

Zupa
Barszcz czerwony z uszkami nadziewanymi mięsem

Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w sosie z podgrzybków, podana z kluseczkami gnocchi

II Danie ciepłe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
2 szt/os z rodzaju, podane z cebulką

Bufet zimny
Pasztet drobiowy z żurawiną
Śledzie w śmietanie
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka jarzynowa
Pieczywo własnego wypieku

Napoje
Kompot z suszu
Woda z cytryną

Bufet Kawowy
Kawa
Herbata
Ciasto 2 rodzaje

Czas trwania : 3 godziny
Minimalna ilość osób: 10
________________________________________________

Pakiet II - 99 zł/osoba

Zupa
Barszcz czerwony z uszkami nadziewanymi mięsem

Danie główne
Karp duszony w sosie porowym,podany z ziemniakami opiekanymi i glazurowaną w miodzie marchewką

II Danie ciepłe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
2 szt/os z rodzaju, podane z cebulką

Bufet zimny
Pasztet drobiowy z żurawiną
Śledzie w śmietanie
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka jarzynowa
Ryba po grecku
Mięsa pieczyste
Pieczywo własnego wypieku

Napoje
Kompot z suszu
Woda z cytryną

Bufet Kawowy
Kawa
Herbata
Wino grzane z przyprawami korzennymi
Ciasto 2 rodzaje

Czas trwania : 5 godzin
Minimalna ilość osób: 10
________________________________________________


Pakiet III - 129 zł/osoba

Zupa
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym

Danie główne
Udo kacze pieczone z jabłkami, podane z kluseczkami gnocchi i czerwoną kapustą

II Danie ciepłe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
2 szt/os z rodzaju, podane z cebulką

III Danie ciepłe
Barszcz czerwony podany z krokietem

Bufet zimny
Pasztet drobiowy z żurawiną
Śledzie w śmietanie
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym
Tartinki wypełnione sałatką jarzynową
Ryba po grecku
Mięsa pieczyste
Koreczki z boczku i śliwki
Pieczywo własnego wypieku

Napoje
Kompot z suszu
Woda z cytryną
Soki 2 rodzaje


Bufet Kawowy
Kawa
Herbata
Wino grzane z przyprawami korzennymi
Ciasto 2 rodzaje
Patera owoców

Czas trwania : do północy
Minimalna ilość osób: 10
________________________________________________